گزارش مشارکت مدرسه علمیه فاطمی در رزمایش همدلی

بسم الله الرحمن الرحیم

 

قال أبوالحسن موسى علیه السلام:

«فِطْرُكَ‏ أَخَاكَ‏ الصَّائِمَ أَفْضَلُ مِنْ صِيَامِكَ» الکافی، ج4، ص 68

امام موسی کاظم علیه السلام: «افطاری دادن تو به برادر روزه­دار از روزه تو برتر است.»

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

      «ماه رمضان، ماه انفاق است، ماه ایثار است، ماه کمک به مستمندان است؛ چه خوب است که یک رزمایش گسترده‌ای در کشور به وجود بیاید برای مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا که این اگر اتّفاق بیفتد، خاطره‌ی خوشی را از امسال، در ذهنها خواهد گذاشت.»

 21/1/1399

گزارش مشارکت مدرسه علمیه فاطمی در رزمایش همدلی

      به مناسبت ماه مبارک رمضان و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب جهت کمک به محرومین، گروه جهادی شهید بیاضی­زاده مدرسه علمیه فاطمی به تهیه و توزیع بسته­های غذایی در میان خانواده­های نیازمند اقدام کرد.

این طرح در هفت مرحله انجام و 500  خانواده نیازمند تکریم شدند.

      خانواده­های نیازمند توسط افراد موثق شناسایی شده و عبارتند از: تعدادی از خانواده­های مدافعین و شهداء مدافع حرم، طلاب ایرانی و پاکستانی، ساکنین مناطق کم برخوردار قم مانند: شیخ­آباد، قلعه­کامکار، آذر و … .

      یادآوری این نکته لازم است که جهت اطاعت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب و حمایت از تولید ملی و مشاغل کوچک، مواد غذایی بسته­ها، تولید داخل و ارگانیک بوده است.

      ارزش نقدی مجموع این بسته­ها بیش از 77 میلیون تومان است. این مبالغ با مساعدت اساتید، طلاب و خانواده­های محترم تامین شد.

در ادامه، گزارش اجمالی این طرح  ارائه خواهد شد.

 مرحله اول و دوم

     در این دو مرحله سه شتر، قربانی و 630 کیلو گوشت آن در میان 210 خانواده نیازمند توزیع شد.

     این دو مرحله در هفته سوم و چهارم ماه شعبان انجام شد.

 مرحله سوم

     در روز اول ماه مبارک رمضان مرحله سوم انجام شد که در این مرحله، سیزده بسته مواد غذایی ایرانی و ارگانیک (ده کیلو برنج، روغن، رب گوجه، سویا، ماکارونی، نمک دریا) در میان نیازمندان توزیع شد.

مرحله چهارم

     گروه جهادی شهید بیاضی­ زاده در روز دوم و سوم ماه مبارک رمضان، پنج گوسفند قربانی و 130 کیلو گوشت آن را در میان 43 خانواده نیازمند شناسایی شده توزیع کرد.

 مرحله پنجم

     در این مرحله بعد از شناسایی اقلام مورد نیاز خانواده، 65 بسته مواد غذایی تهیه و در ششم ماه رمضان تقسیم شد. شامل: ده کیلو برنج ایرانی، دو کیلو گوشت گوسفندی، حبوبات (بسته های یک کیلویی نخود لوبیا و عدس)، روغن، یک کیلو خرما، رب‌گوجه و ماکارونی.

 مرحله ششم

     به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها) 25 بسته مواد غذایی تهیه و روز دهم ماه مبارک رمضان تقسیم شد.

     هر بسته شامل: پنج کیلو برنج ایرانی، ماکارونی، چای، رب گوجه، روغن، خرما، نمک دریا.

مرحله هفتم

      این مرحله که به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و در آستانه نیمه رمضان صورت گرفت، چهل بسته مواد غذایی شامل: خرما، رب گوجه، ماکارانی، روغن و مرغ تهیه و توزیع شد.

آخرین اخبار

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *